Maar wat is daar leuk aan?

Ps. Ik wil graag anoniem blijven want wat hebben de mensen er nou aan te weten door wie dit geschreven is?! Het gaat er toch om wat er is geschreven?!

Sinds 1976 schreven duizenden kinderen en jongeren brieven naar Achterwerk.
Over hun kijk op het wereldleed (daar moet ik altijd zo vreselijk om huilen), vaders die in het openbaar zingen (erg genant) of over een verliefdheid waardoor je echt niets meer kunt eten.

Deze vrolijke, ontroerende en verontrustende ontboezemingen zijn inspiratiebron voor de brutale voorstelling ‘Maar wat is daar leuk aan?’.
Een humoristische, kleurrijke trip door de grootsheid van het leven, die pas echt tot je door begint te dringen als je van de basisschool af bent. Een mix van dans, theater en performance, gespeeld door derdejaars studenten van de Academie voor Theater voor alle brugklassers van Eindhoven.

Deze voorstelling is een samenwerking tussen het Parktheater Eindhoven/thinX, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Denieuwemaker en Stichting Lisah maakt Roezemoes.

credits
regie en concept: Lisah Baert | spel: Nina Kennis, Thomas Boeding, Eva Goudsmit, Stans Bertrand, Frank van der Aa, Pamela Schaap, Manon Kruit, Valérie Veraart, Inger de Louw | dramaturgie: Marijn van der Jagt | regieassistent: Tegest Pecht Guido | productie: Janneke Defesche


te zien
zie speellijst


was te zien
9 dec 2016: Parktheater, Eindhoven


publieksreacties

publielsreacties


compilatie


foto’s