Lisah maakt Appelmoes

Naast theater maak ik ook wel eens eten. En dat doe ik onder de naam Lisah maakt Appelmoes.

Een paar jaar geleden wilde ik graag naar Oerol Festival maar had ik geen cent te makken. Daarom vroeg ik aan het gezelschap Afslag Eindhoven of ik niet iets voor ze kon doen waardoor ik mee kon. En dat kon: ik heb voor ze gekookt. Dit beviel goed! Daarna ben ik in De NWE Vorst maaltijden gaan aanbieden aan theatergezelschappen die graag een rustige, lekkere, gezonde maaltijd willen voor ze moeten spelen.

Inmiddels maak ik alweer een paar jaar ‘appelmoes’! Heb je interesse in een fijne goede cateraar die snapt wat je wil eten als je nog moet spelen? Mail dan gerust!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s