Nieuwe BLITSKIKKER clip!

Met veel plezier maakte Lisah&Tegest de choreografie van de nieuwste Blitskikker clip.


Blitskikker is een sinister disco-duo, bestaande uit Woody Veneman en Twan van Bragt. Denk aan een nachtclub vol donkere beats en verlichtende woorden. De kiem ligt ergens eind jaren negentig, toen ze BFF’s werden op de middelbare school. Ze dronken Malibu-jus, luisterden naar Wu-Tang en deelden een liefde voor hun leraar Nederlands: meneer van Gompel. In de jaren daarna zagen ze elkaar ontpoppen. Twan tot notoir schrijver, Woody tot eigenzinnig muzikant. 

Nu, twee decennia later, kunnen ze er niet meer omheen. Het monsterpact, de kroon op vriendschap: Blitskikker. In Woody’s logeerkamer, tussen de synthesizers en drumcomputers, werd zonder plan en vol inspiratie gewerkt aan de samensmelting.

Wat ontstond is hun debuut album Droom De Wereld, een muzikale trip langs disco, triphop en spoken-word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s