Lisah maakt Roezemoes op Hongerige Wolf

Speciaal voor festival Hongerige Wolf in Groningen maakt Lisah een korte performance op locatie. levenGebaseerd op en met het decor van de voorstelling LEVEN uit 2014 reist ze af naar het kale landschap van het hoge noorden.

‘Je bent hier,
Je snapt er niks van
En je gaat weer weg’

We zien een meisje dat een poging doet om vat te krijgen op wat er nou allemaal de bedoeling is. Een meisje dat van aanpakken weet, een zaag heeft en iets wil bouwen.  ‘Je moet gewoon een beginnetje maken en dan doorpakken. Iets kiezen en daar dan voor gaan. Zo doe je dat; leven.’ Of werkt dat in de praktijk toch anders?

22, 23, 24 juli | speeltijden volgen | Hongerige Wolf, Groningen
meer info & tickets >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s