workshopdagen Lisah maakt Roezemoes

English version >

Lisah is op zoek naar nieuwsgierige eigenzinnige performers die gewend zijn om creërend te spelen.
Eind juni organiseert ze daarom samen met Tegest Pecht Guido drie inspirerende workshopdagen in Tilburg. In deze dagen wordt er gewerkt met professionals (eventueel in opleiding) uit verschillende disciplines; theater, mime en dans.

Lisah is op dit moment bezig met de voorstelling ETEN, de vierde voorstelling in de reeks WONEN, LEVEN, SLAPEN, ETEN die ze onder de vleugels van o.a. Festival Cement, het Zuidelijk Toneel, DE NWE Vorst en Theaterfestival Boulevard aan het maken is.

ETEN is een zintuigelijke beleving. De workshopdagen zullen dan ook in het teken staan van onderzoek en experiment rondom de zintuigen. We gaan fysiek werken op de vloer en op zoek naar nieuwe vormen om te kijken, voelen, ruiken, luisteren en proeven.
Het hoofddoel van deze dagen is nieuwe mensen ontmoeten, materiaal maken op de vloer en geïnspireerd raken door de door ons georganiseerde input, improvisaties en elkaar. We sluiten de drie dagen af met een openbaar toonmoment.

Lisah: “Ik ben op zoek naar nieuwsgierige eigenzinnige performers die gewend zijn om creërend te spelen. Ervaring met collectief werken en performances maken is een voordeel.”

Praktisch
Wanneer? 21 ,22, 23 juni van 14.00 tot 21.00
Voorkeur gaat uit naar mensen die drie dagen willen aansluiten. Een of twee dagen aanwezig zijn kan ook, maar halve dagen is geen optie.
Waar? Tilburg, Locatie: theater De NWE Vorst, Willem II Straat 49. Goed bereikbaar vanaf station Tilburg.

Lichte maaltijd wordt verzorgd.
Reiskosten kunnen helaas niet worden vergoed, eventueel kan er wel een slaapplek geregeld worden in Tilburg.

Meedoen?
Mail voor 13 juni je naam, achtergrond, korte motivatie en je beschikbaarheid naar lisahbaert@hotmail.com. Heb je nog vragen of wensen, mail ook gerust!12885951_776320795834250_589034754169204342_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s