ETEN op Theaterfestival Boulevard!

Na een stijf uitverkochte voorstellingenreeks op Festival Cement, is ETEN nu te zien op Boulevard. Medio juni start de kaartverkoop. Hou daarvoor www.festivalboulevard.nl in de gaten.

speeldata:ETEN_Voorstelling_WilliamvanderVoort-27
9 (première) t/m 13 augustus 18:00 uur
Theaterfestival Boulevard
tickets (medio juni) >

over ETEN:
De vierde voorstelling uit de reeks WONEN, LEVEN, SLAPEN, ETEN van Lisah maakt Roezemoes is een alternatieve dinershow. In de zweterige hitte van de Indiase jungle word je uitgenodigd aan een gedekte tafel. De metaforische dierenverhalen uit de Jungle Books (1894) van Rudyard Kipling zijn inspiratiebron voor de personages die om je heen dansen, bij je aanschuiven en je wegwijs maken in de jungle.
Een bonte stoet van spelers en dansers, de sissende pannen van de kok, de omgeving waar je in zit en de muziek nemen je mee naar een andere wereld. Er zit een bokje te wachten op het groenafval, de slang glipt langs je voeten en de aap rookt een sigaret. En soms wordt het ineens stil. Dan hoor je alleen het lied van de nachtzwaluw.

ETEN is een zintuiglijke ervaring waarbij de intimiteit van de kleine groep mensen gecombineerd wordt met de oerkracht van de natuur, de magie van het boeddhisme en de smaakexplosies uit de kruidige keuken.

De prijs is inclusief Indiaas diner. Met dieetwensen en allergieën kan geen rekening worden gehouden, vegetarisch is mogelijk.

meer info over ETEN >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s