Winterfestival SLAPEN: 28 & 29 dec

In de donkere dagen tussen Kerst en nieuwjaar kruipen wij bij elkaar in De NWE Vorst in Tilburg. Trotseer de kou en kom dan met rode wangen van de buitenlucht bij ons naar binnen. Lisah maakt Roezemoes steekt de lichtjes aan en stookt de verwarming op tijdens een hartverwarmend winterfestival. Eerst kun je eten in Lisah’s kliekjesrestaurant (want, genoeg is genoeg), vervolgens kun je de voorstelling SLAPEN zien en daarna is het tijd voor struinen en drinken. Scroll naar beneden voor het hele programma.

28 & 29 december | 20:30 uur (eten om 18:00 uur) | Theater De NWE Vorst, Tilburg | kaartjes € 13 (tot 1 dec) of € 16 (vanaf 1 dec)
meer info & bestellen >

18:00 uur | kliekjesrestaurant
Genoeg is genoeg. Vanavond staan er kliekjes op tafel. De zalmmousse van de buurman, de stoofpeertjes van de opa van Peerke en de linzensoep van een woongroep. Het verhaal achter het eten beïnvloedt je smaak en zal daarom op een bijzondere manier gepresenteerd worden. Voor het kliekjesrestaurant koopje een los kaartje van € 17,00.

20:30 uur | SLAPEN
Een fantasierijke, beeldende tocht door de wereld van het onderbewuste. In SLAPEN verbeeldt Lisah de grillige droomlogica met dans, mime, muziek en een professor om stil te staan bij iets wat we iedere nacht doen. De voorstelling was een hit op Festival Boulevard afgelopen zomer en nu dus in een wintereditie te zien! Meer over SLAPEN>

21:30 uur | struinen & drinken
Op verschillende plekken in het theater mooie verrassingen. Lullaby’s gezongen door Mathijs Leeuwis en Suzanne Bakker. Op de foto in een droom. Schuif aan bij Wim Verhoeven, warm je aan een vuurkorf met marshmallows. Roezemoes in alle hoeken.

Winterfestival SLAPEN: 28 & 29 dec

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s