De pieten waaien van het dak… wegens succes bijgeboekt

Er is iets aan de hand in De NWE Vorst! Er loopt een meisje rond met maar één schoen aan. En dat briefje van 10 meter lang… Is dat echt een verlanglijstje? En nu je het zegt, het ruikt hier ook verdacht veel naar pepernoten… Kom je mee uitvogelen wat er precies aan de hand is?

De pieten waaien van het dak (4+) is een voorstelling van Lisah. Wegens succes zijn er twee voorstellingen bijgeboekt! Kom (er eens) kijken op zondag 23 & zondag 30 november om 14u én 16.00 uur en op woensdag 26 november om 15.00 uur. Meer info & kaartjes > 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s