LEVEN te zien op En Plein Public & Festival Boulevard!

Na Oerol bestormt Lisah maakt Roezemoes nu En Plein Public in Oosterhout én Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Op zaterdag 26 juli en van 12 t/m 17 augustus kan je LEVEN zien, de nieuwste Lisah maakt Roezemoes-productie. De voorstelling ging afgelopen maart op festival Cement in première.

Over LEVEN:LEVEN-William_van_der_Voort-8

Hij aarzelt en weet niet goed hoe hij moet beginnen. Zij is allang begonnen. Ze wil hem tonen wat er in de wereld te koop is. Gelukkig heeft ze een zaag. En een rijke fantasie. Ze begint luidkeels en hartstochtelijk voor hem te bouwen. Een vurige poging om vat te krijgen op het leven.

LEVEN is de tweede voorstelling in de reeks WONEN, LEVEN, ETEN, SLAPEN van Lisah maakt Roezemoes. Theatermaakster Lisah Baert maakt openhartige, persoonlijke voorstellingen, die schijnbaar licht zijn, maar nog lang nagalmen. Ze won vorig jaar BLVRD PITCH en maakte voor Boulevard 2013 WONEN.

En Plein Public: zaterdag 26 juli | 20:00 uur | Houtse Heuvel | meer info & kaartjes >

Festival Boulevard: dinsdag 12 t/m 17 augustus | 21:30 uur | Culturele Bazaar | meer info & kaartjes >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s