Daar ben ik dan op het wereld wijde web!

Een paar keer heb ik overwogen de computer uit het raam te gooien. maar dat heb ik niet gedaan. en nu ben ik er! in tha cloud! yeah. Om iedereen die dat leuk vindt op de hoogte te houden van alle Lisah maakt Roezemoes perikelen.

Nu volle bak bezig met de voorbereidingen van de voorstelling LEVEN. Die 26 maart in première gaat op festival Cement en deze zomer zal schitteren op Boulevard festival.

LEVEN is de tweede  in een reeks van vier voorstellingen die ik de komende tijd mag maken. Gesteund door theater de NWE Vorst, festival Cement en theaterfestival Boulevard krijg ik de kans om mijn zo geheten ‘talent’ te ontwikkelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s